Tehnologia software, cu siguranțele adecvate încorporate, există astăzi și poate ajuta furnizorii de servicii medicale să construiască rețele sociale sigure scalabile, permițând furnizorilor să comunice cu încredere cu clinicienii și cu pacienții.

Cred că deținerea unui laborator este o modalitate costisitoare de a integra datele din acel laborator într-o viziune comună a unui pacient – să nu mai vorbim de „deținerea” unui cardiolog! Mai mult, pe măsură ce legătura dintre asistență medicală se îndepărtează din ce în ce mai mult de secția spitalului și spre casă, deținerea fiecărui punct de furnizare a asistenței medicale va deveni din ce în ce mai dificil, dacă nu chiar imposibil. Deci, care este alternativa? Este același lucru care ne oferă ratinguri de credit integrate și posibilitatea de a merge până la orice bancomat din lume și de a primi în continuare bani din propriul cont. Este o piață pentru schimbul de informații clinice activată de tehnologia de tip rețea socială. Când vă gândiți la asta, Facebook și LinkedIn prezintă imagini integrate cu toate persoanele pe care le-ați atins în viața sau munca dvs. de îndată ce vă conectați.

Și în timp vezi cum se îmbunătățește acea imagine integrată a vieții tale sau a vieții profesionale. Citește mai departe … De CAROLE HODSDON, continuu să fiu uimit de viteza cu care se dezvoltă mobilitatea și portabilitatea asistenței medicale. Este clar că tehnologiile, dispozitivele și alte inovații pe care le-am știut întotdeauna că vor transforma livrarea, consumul și administrarea asistenței medicale – dar care păreau întotdeauna la ani distanță – sunt de fapt acum aici. Este cam ca acea reclamă de mașini de acum câțiva ani, care ne-a întrebat de ce nu am văzut de fapt conceptele de mașini cool și futuriste cu care producătorii auto ne-au tachinat de-a lungul anilor; cu excepția acestui caz, toate lucrurile îngrijite și futuriste se află chiar acolo, așteaptă doar ca noi să le folosim bine. Se numește telemedicină, cu riscul simplificării excesive și, combinată cu schimbarea care a fost de fapt legiferată pentru asistența medicală în ultimul an, pune sistemul în pragul unei epoci complet noi. De exemplu: Vă amintiți de epocile întunecate ale, de exemplu, 1998 sau 2000, când pacienților li s-au dat monitoare de inimă de purtat și apoi au trebuit să-și telefoneze medicul pentru a raporta diferitele date?

Ei bine, este destul de sigur să spunem că le putem retrograda pe aceeași capsulă de timp cu VCR și telefonul rotativ. Mergeți până astăzi și veți găsi dispozitive fără fir, compatibile Bluetooth, care pot furniza aceleași informații – și multe altele, de fapt – în timp real, 24/7. Ce zici de limite geografice nelimitate pentru livrarea de medicamente? Gândiți-vă la un specialist în plămâni din Philadelphia, care își va oferi expertiza unui pacient din Australia rurală, fără a părăsi confortul scaunului său de birou.unde găsesc potencialex V-ați săturat să vi se înmâneze un clipboard și apoi să vă interogheze despre istoricul medical de fiecare dată când vedeți un medic nou? Ce se întâmplă dacă aceste informații – cu mai multă amploare și detalii decât vă puteți aminti sau probabil chiar știți – au fost livrate medicului dumneavoastră cu mult înainte de a vă prezenta chiar la programare? Și ce zici dacă, ulterior, a fost actualizat automat și apoi te-a urmat la următoarea ta întâlnire de specialitate? Continuați să citiți … De RICHARD REECE, MD The Future Just Happened, de Michael Lewis, 2001 În calitate de consultant al Fundației Medicului, o organizație non-profit 501 C-3 care reprezintă medici în societățile medicale de stat, ca futurist cândva și ca cineva care a scris pe larg despre inovație în domeniul asistenței medicale bazate pe inovație (Jones și Bartlett, 2007) și în 1475 de bloguri din Medinnovation, am fost întrebat: Care este următorul lucru important pentru medici și cum ar trebui să reacționeze la aceasta? Următorul lucru important pentru medici va fi reducerea taxelor Medicare în apropiere de 50% până în 2020, conform mandatului din Legea privind îngrijirea accesibilă, iar următorul mare răspuns clinic inovator pentru medici va fi încurajarea pacienților să introducă propriile date, propria lor plângere principală, și propriile lor istorice medicale înainte de a consulta medicul pentru a compensa reducerile taxelor. Cedarea unei funcții tradiționale de medic pentru a supraviețui din punct de vedere economic Medicii vor trebui să cedeze o funcție tradițională – luarea unui istoric – pacienților pentru a deveni mai eficienți pentru a supraviețui. Plătitorii – inclusiv Medicare, Medicaid și planurile de sănătate private – vor cere standardizarea și restructurarea istoricului medical pentru a obține coerența în dosarele medicale. Informațiile introduse de pacient pot fi perturbatoare. Medicii vor trebui să schimbe tiparele de practică pentru a se adapta la realitatea cu salarii mai mici.

Nevoia unei productivități mai mari va determina această schimbare. Continuați să citiți … De PAUL LEVY, Google a anunțat recent că renunță la Wave, un instrument multimedia de colaborare în rețelele sociale. Îmi pare rău pentru asta, deoarece am crezut că are un potențial mare. Acestea fiind spuse, nu l-am folosit niciodată, așa că poate am fost tipic. Pete Cashmere scrie pe CNN Tech: Wave a fost poate produsul prototipic Google: Avansat din punct de vedere tehnic, incredibil de ambițios și aproape imposibil de utilizat. Decesul său este canarul din mina de cărbune pentru planurile de rețele sociale ale Google: Facebook este destinat să construiască următorul val al Web-ului, deoarece Google continuă să calce apa. Între timp, să aruncăm o privire la ceea ce se întâmplă pe Facebook și în alte părți, prin amabilitatea EduDemic. Ofer numărul 6 (în ceea ce privește Facebook) și numărul 10 (în ceea ce privește Twitter), în special pentru acele spitale și alte companii care aleg să blocheze aceste mass-media pe serverele lor, în speranța că vor lua în considerare cât de infructuos este acest lucru. Utilizatorul mediu Facebook are 130 de prieteni. Peste 25 de miliarde de conținut (link-uri web, știri, postări de blog, note, albume foto etc.) sunt distribuite în fiecare lună. Peste 300.000 de utilizatori au ajutat la traducerea site-ului prin intermediul aplicației de traduceri. Peste 150 de milioane de oameni se angajează în fiecare lună cu Facebook pe site-uri externe. Două treimi din S.U.A.comScore

Top 100 de site-uri web și jumătate din site-urile globale Top 100 ale comScore s-au integrat cu Facebook. În prezent, există peste 100 de milioane de utilizatori activi care accesează Facebook prin intermediul dispozitivelor lor mobile. Peste Twitter: platforma web Twitter reprezintă doar un sfert din utilizatorii săi – 75% folosesc aplicații de la terți. Twitter primește peste 300.000 de utilizatori noi în fiecare zi. În prezent, există 110 milioane de utilizatori ai serviciilor Twitter. Twitter primește 180 de milioane de vizite unice în fiecare lună.

În fiecare zi sunt peste 600 de milioane de căutări pe Twitter. Twitter a început ca un simplu serviciu SMS-text. Peste 60% din utilizarea Twitter se face în afara S.U.A. Există peste 50.000 de aplicații terțe pentru Twitter. Twitter a donat accesul la toate tweet-urile sale către Biblioteca Congresului pentru cercetare și conservare. Mai mult de o treime dintre utilizatori accesează Twitter prin intermediul telefonului mobil. Paul Levy este președintele și CEO al Centrului Medical Beth Israel Deconess din Boston. De curând, Paul a devenit punctul central al multor atenții mass-media atunci când a decis să publice ratele de infecție la spitalul său, în ciuda faptului că, în conformitate cu legea din Massachusetts, el nu este încă obligat să o facă. În ultimii trei ani, el a bloguit despre experiențele sale într-un jurnal online, Running a Hospital, unul dintre puținele bloguri despre care știm că este întreținut de un senior manager de spital. De PAUL LEVY Două articole despre social media. 1) Întrebări frecvente îmi pun întrebarea: „Cât timp petreceți pe blogul dvs. și pe alte rețele sociale?” Deseori răspund: „Nu te-ai gândi să mă întrebi cât timp petrec la telefon și este mult mai puțin eficient decât social media”. Gândește-te în acest fel. Un avantaj major al rețelelor sociale este asincronicitatea sa. Persoana sau persoanele cu care comunic nu trebuie să o facă în același timp cu mine. Un alt avantaj, desigur, este acoperirea mai largă a rețelelor sociale, fiind capabil să fie în contact cu zeci, sute sau mii de oameni.

Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2011/07/12/the-social-media-doctor-is-in/200OK De DAN PELINO În întreaga lume, afacerile devin sociale. Ford Motor Co. oferă idei de aprovizionare colectivă pentru caracteristicile viitoarelor mașini. Vânzătorul de pantofi Zappos împarte clienților „aprecieri” pe Facebook. Producătorul de jucării Hasbro leagă videoclipurile de pe Facebook de jocul său de masă Cranium. Spitalele, medicii, asistenții medicali și pacienții ar părea naturali pentru rețelele sociale. Dar au întârziat să profite de aceasta din cauza temerilor întemeiate de a încălca legile privind confidențialitatea pacienților. Pe cât de valoroase pot fi rețelele sociale pentru companii și angajați, acestea pot fi, de asemenea, periculoase. Lucrătorii cărora le place să folosească wiki-urile și să chateze pentru comunicări personale sau YouTube pentru a arăta videoclipuri amuzante, pot avea probleme atunci când încep să le folosească pentru partajarea planurilor companiei sau a informațiilor despre clienți. Acest lucru este valabil mai ales în sectoarele în care schimbul de informații este supus reglementărilor guvernamentale. Asistența medicală este un domeniu în care regulile stricte privind confidențialitatea pacienților au împiedicat spitalele și medicii să îmbrățișeze social media. În semn de îngrijorare tot mai mare cu privire la această problemă, un spital din Westerly, R.I., a concediat un medic de urgență pentru că a postat informații despre o pacientă pe pagina sa de Facebook, chiar dacă nu a numit-o pe pacientă. Acțiunea disciplinară urmează sancțiunilor împotriva medicilor și asistenților medicali din California și Wisconsin pentru probleme similare, potrivit Boston Globe.

Doi medici de la Spitalul Beth Israel Deaconess din Boston au scris recent un articol de opinie în The Annals of Internal Medicine conform căruia medicii ar trebui să considere Internetul ca fiind ascensorul lumii în care cineva ascultă mereu. În timp ce chat-urile Facebook și AOL nu vor fi niciodată locuri potrivite pentru discuții medicale , tehnologii similare pot fi utilizate în medii online sigure. Spitalele și îngrijitorii ar trebui să caute modalități de a utiliza rețelele sociale în spatele unui paravan de protecție, cu garanții care asigură responsabilitatea. Noile aplicații software permit organizațiilor să utilizeze instrumente sociale în timp ce respectă reglementările. De exemplu, software-ul Actiance arhivează și înregistrează conținut social pentru a ajuta întreprinderile să rămână conforme cu politicile corporative și reglementările guvernamentale. Cu astfel de pachete software, auditorii pot căuta date de pe wiki-uri interne, bloguri și sesiuni de chat. Ei pot spune cine a introdus informațiile, când au fost introduse și cui i s-a permis să le vizualizeze. Este ușor să ne imaginăm scenarii de utilizare a rețelelor sociale în îngrijirea pacienților.

Un medic specializat într-o boală relativ rară ar putea crea un wiki – un text online la care oricine poate contribui – destinat pacienților și clinicienilor din alte orașe. Pacienții pot partaja linkuri către site-uri web și pot cerceta printr-o funcție online similară serviciului Yahoo Delicious. Spitalele ar putea solicita sugestii pentru îmbunătățirea serviciilor prin comentarii pe blog. Este probabil ca niciuna dintre aceste aplicații să nu aibă loc utilizând rețelele sociale de consum. Spitalele, medicii și asistenții medicali s-ar îngrijora că nu ar putea proteja identitatea pacienților care au postat informații sau li s-au dat parole pentru a le citi. Pacienții sunt, în mod înțeles, reticenți în a-și expune detaliile despre sănătatea lor online. Unii se jenează că sunt tratați pentru o boală cu transmitere sexuală. Persoanele cu o boală episodică, cum ar fi artrita sau scleroza multiplă, se tem adesea că potențialii angajatori nu le-ar angaja .. De aceea, legea federală reglementează strict partajarea informațiilor personale de sănătate. În SUA, din 2003, Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate (HIPAA) a impus îngrijitorilor și spitalelor să protejeze orice înregistrare medicală identificabilă individual sau istoricul plăților. Legea HITECH din 2009, care permite înregistrările medicale electronice, are, de asemenea, sancțiuni severe pentru partajarea neautorizată. Firma de cercetare în tehnologia informației Gartner a declarat recent că până la sfârșitul anului 2013, jumătate din toate companiile vor fi forțate să producă materiale de pe site-urile de socializare, ca răspuns la procese sau investigații guvernamentale.

Aceste proceduri de „descoperire electronică” sunt frecvente în procesele care acuză hărțuire sexuală, discriminare în funcție de vârstă, tranzacții privilegiate și răspundere pentru produse. Un proces al pacientului care a documentat divulgarea informațiilor medicale private ar lăsa un medic sau un spital într-o poziție slabă pentru a se apăra împotriva altor afirmații. Până în prezent, îngrijorări ca acestea au împiedicat organizațiile de îngrijire medicală să profite de social media. Dar beneficiile potențiale sunt prea mari pentru a fi ignorate. Interacțiunile social-comerciale pot dezvălui expertize care nu erau cunoscute pe scară largă. Medicii din spitalele didactice invită frecvent colegii să se consulte cu privire la diagnostice dificile.

A permite mai multă colaborare online, cu aprobarea pacientului, ar putea accelera procesul prin aruncarea unei rețele mai largi. Echipe ad hoc s-ar putea forma pentru a regla fin un plan de tratament pentru un cancer dificil. Un sondaj realizat de compania mea, IBM, realizat de compania mea, IBM, anul trecut, a constatat că 57% dintre cei care au declarat că compania lor a investit în utilizarea rețelelor sociale și-au depășit performanțele. Într-un număr tot mai mare de companii, conceptele de rețele sociale sunt fundamentale pentru colaborarea cu partenerii și asociații și pentru a ajunge la clienți. Rețelele sociale sunt o capacitate prea valoroasă pentru a fi lăsate în afara îngrijirii medicale. Tehnologia software, cu siguranțele adecvate încorporate, există astăzi și poate ajuta furnizorii de servicii medicale să construiască rețele sociale sigure scalabile, permițând furnizorilor să comunice cu încredere cu clinicienii și cu pacienții. Ar trebui să o facă. Dan Pelino este director general, IBM Healthcare și Life Sciences. Răspândiți dragostea Categorii: Sănătate 2.0, THCB Etichetat ca: Dan Pelino, Medici, Social Media, YouTube, Zappos “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/childhood-obesity/200OK MD Don Bradley, MHS-CL Anand Parekh MD, MPH Nichole Jannah Hannah Martin Anne Valik MPH William Dietz MD, dr. Jenny Bogard MPH Christine Gallagher MPA De HANNAH MARTIN MPH, RD; JENNY BOGARD; WILLIAM DIETZ, MD; ANNE VALIK; NICHOLE JANNAH; CHRISTINE GALLAGHER; ANAND PAREKH, MD, MPH; DON BRADLEY MD Statele Unite se confruntă cu o epidemie crescândă de obezitate de peste o generație, dar sistemul nostru de sănătate s-a străduit să țină pasul.

Având în vedere complexitatea obezității și ritmul schimbărilor curriculare, educația privind obezitatea pentru forța noastră de muncă din domeniul sănătății este încă lipsită. Există mari diferențe de cantitate și calitate între programe și discipline. În mod similar, plătitorii publici și privați au adoptat abordări foarte diferite în ceea ce privește acoperirea pentru tratamentul și prevenirea obezității, ceea ce îi lasă chiar și pe cei mai educați furnizori nesigur cu privire la ce servicii poate accesa fiecare pacient. Deoarece deciziile de acoperire se bazează parțial pe ceea ce furnizorii sunt pregătiți să ofere, iar planurile de învățământ se bazează parțial pe serviciile acoperite de obicei, aceste probleme se întăresc reciproc. În ciuda acestor provocări, recent s-au făcut mai mulți pași importanți pentru a aborda ambele părți ale problemei. Pașii includ dezvoltarea de noi competențe ale furnizorilor pentru prevenirea și gestionarea obezității și lansarea angajamentului My Healthy Weight de a standardiza acoperirea serviciilor de consiliere a obezității. De ce trebuie să acționăm În SUA, mai mult de o treime din populația adultă și aproape o cincime din copii au obezitate. Se preconizează că prevalența obezității la adulți va ajunge la aproape 50% până în 2030.

Prevalența diabetului la adulți este în prezent de aproximativ zece la sută și se preconizează că va afecta o treime din populația adultă până în 2050.