Ultima femeie din tur, Petra Frey, care este deja considerată câștigătoare de casele de pariuri, se reține în disputa dintre cei doi bărbați.

Nu putea suporta asta. Marco Ventre nu pare să-l deranjeze, pentru că nici el nu știe ce să facă cu Schinkel. Nu trebuie să, la urma urmei, sezonul acesta se va termina în curând.

Ultima femeie din tur, Petra Frey, care este deja considerată câștigătoare de casele de pariuri, se reține în disputa dintre cei doi bărbați. Sau poate că au vorbit doar simptomele gripale din Frenkie Schinkel. Pentru că este bolnav și are febră. Totuși, nu renunță și se antrenează ore în șir în fiecare zi pentru marea finală a Dancing Stars. Indiferent dacă a dat roade, se va vedea vineri seara când Petra Frey, Marco Ventre și Frenkie Schinkels plutesc pe ringul de dans pentru ultima oară.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

nizofa Sâmbătă, 19 mai. 2012 18:33 răspuns la raport

Nu m-aș putea înțelege cu acest tip umflat și slab … … așa cum este Ventre, este atât de absorbit de sine și de vanitos. Înainte de spectacolul Dancing Stars, 3/4 dintre austrieci nici măcar nu l-au cunoscut, au vorbit despre el doar când s-a știut că a instigat un call center pentru a obține puncte pentru el, pe care apoi l-a negat. Dacă nu ar fi fost cazul, cu siguranță nu ar fi ajuns atât de departe. Frenkie Schinkels este un tip natural și simpatic, a fost autentic de la început și nu a fost arogant pentru o secundă. Felul în care a arat, victoria i-ar fi aparținut!

Vineri, 18 mai. 2012 11:56 răspuns la raport

Schinkel este uimitor cât de ușor ajunge un zero în finală. Evident, este suficient să aveți părul inserat, sprâncenele smulse, să aveți un ghostwriter, să angajați un manager de marketing și să aveți o fotografie cu familia îmbrăcată împreună cu partenerul dvs. de dans în mass-media, să săriți de nulitatea provinciei și până la cea finală emisiune tv să vină. băiatul drag Marco era tocmai pe punctul de a ajunge pe locul 16 într-un curs de dans de familie klagenfurt. Dar așa sunt, carintienii, toți pentru unul, unul pentru toți, adică nivelul carintian. se potrivește politicii și politicienilor!

renate49 joi, 17 mai. 2012 14:35 raport

Este păcat că Schinkel se exprimă atât de nedrept despre Marco Ventre, după părerea mea, arată imaturitate și prostie.reduslim pret catena fiecare are dreptul să fie ceea ce este. că cele două sunt atât de diferite nu ar trebui să fie o problemă într-o competiție precum stelele dansante. Schinkel ar trebui să-l lase pe Ventre să fie așa cum este … fiecare dintre ei își are fanii și toată lumea are atitudinea față de viață sau modul lor de viață. Faptul că Schinkel atrage adesea atenția cu declarații jenante despre viața sa privată nu a sedus încă Ventre în a exprima nedrept despre concurenții săi . Este păcat că unii nu sunt atât de pregătiți să accepte pe alții așa cum sunt …. părerea mea!

Joi, 17 mai. 2012 17:35 raport

Re: Differences ventre nici nu merita să ajungă în turul al doilea, în ceea ce privește dansul unui zero complet doar dacă rânjiți din câte un ziar în fiecare săptămână și rugați carintienii să vă sune, puteți avansa fără talent.

renate49 joi, 17 mai. Raport 2012 19:13

Re: Diferențele în „” sandaly “„ aparent și tu ești atât de îngustă încât nu poți accepta un alt mod de viață sau atitudine … ei bine, nu mă doare și îți doresc să duci o viață fericită cu ea. În plus … mai întâi încearcă să înveți să dansezi singur în câteva săptămâni, apoi îți voi mărturisi să-ți exprim părerea despre „a putea”. Nu am comentat asta!

Pagina 1 din 1  

Mulțumită participării sale la Frenkie Schinkels, un termen pentru austrieci care nu sunt interesați de fotbal. Dacă directorul general al ORF, Alexander Wrabetz, are calea lui, Frenkie ar putea deveni chiar „noul Armin Assinger” ”.

„„ Dancing Stars ”” a câștigat Petra Frey, dar adevăratul câștigător al sezonului este probabil Frenkie Schinkels. Fostul jucător și antrenor de fotbal, care este în prezent angajat ca analist la ORF, și-a dansat drumul în inimile telespectatorilor în ultimele săptămâni și luni și a câștigat numeroși fani – în principal femei.

După cum relatează TV-MEDIA, ORF are planuri mari pentru locul doi. Directorul general Alexander Wrabetz vrea să-l folosească pe fostul antrenor de fotbal în zona spectacolului dincolo de zona sportivă: „„ Are mult, mult potențial! ”„ Mai întâi, olandezul nativ va fi angajat ca analist la Euro 2012, apoi o carieră de spectacol à la Urmărește-l pe Armin Assinger. La urma urmei, ex-pilotul a început și în acoperirea sportivă ORF.

O pauză de dans de un an și jumătate Pentru toți fanii „„ Dancing Stars ”„ există, de asemenea, vești proaste, deoarece următorul sezon al evenimentului de dans ORF nu urmează să înceapă în martie viitoare, ci în toamna anului 2013. “” Este important să îl așteptăm cu nerăbdare când începe din nou. La fel ca Crăciunul, „Dancing Stars” are loc doar o dată pe an. Și: Nu trebuie să aibă loc întotdeauna în primăvară “,” Wrabetz a declarat pentru TV-MEDIA.

Puteți găsi mai multe informații despre film și TV la tv-media.at! Faceți clic aici pentru programul TV!

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Conducătorul Coreei de Nord, Kim Jong-un, vizitează Beijingul.

Agenția de știri chineză Xinhua a raportat. Kim va purta discuții în capitala Chinei marți și miercuri. Se așteaptă ca Kim să informeze conducerea chineză despre rezultatele summitului de la Singapore, unde nord-coreeanul s-a întâlnit prima dată cu președintele american Donald Trump în urmă cu o săptămână.

După cum a raportat agenția de știri japoneză Kyodo, un avion nord-coreean a aterizat marți pe aeroportul din Beijing cu Kim sau un alt nord-coreean de rang înalt la bord. Măsuri de securitate sporite au fost înregistrate și la Casa de oaspeți de la Beijing.

Mulți observatori văd China ca un câștigător secret al întâlnirii SUA-Coreea de Nord. Beijingul nu dorește ca armele nucleare nord-coreene sau trupele americane să fie la prag. În acest sens, summitul de la Singapore cu greu ar fi putut merge mai bine dintr-o perspectivă chineză. Kim Jong-un a confirmat că vrea să avanseze cu denuclearizarea. Între timp, Trump a anunțat că va întrerupe manevrele militare comune cu Coreea de Sud din regiune.

Săptămâna trecută, China a lăudat rezultatele obținute de SUA și Coreea de Nord în cadrul negocierilor lor. Summitul de la Singapore a deschis calea către o „„ soluționare pașnică ”a conflictului nuclear, a declarat ministrul chinez de externe Wang Yi în timpul unei întâlniri cu colegul său american Mike Pompeo la Beijing. Discuțiile dintre Kim și Trump au avut „„ semnificație istorică ””. Pompeo s-a întâlnit și cu președintele Chinei, Xi Jinping.

China obținuse deja o victorie simbolică înainte ca Trump și Kim Jong-un să înceapă strângerea de mână istorică marțea trecută. Liderul nord-coreean și delegația sa au călătorit la Singapore cu aeronave speciale operate de compania aeriană chineză Air China. Cu avioanele chineze, Kim s-a întors acasă, ceea ce poate fi văzut ca un semn al cât de mult are încredere în Beijing.

Ca parte a ofensivei sale de farmec de la începutul anului, Kim Jong-un a vizitat în mod surprinzător China pentru prima dată de la preluarea mandatului în 2011 și a reînviat vechea prietenie. Câteva săptămâni mai târziu, a urmat o altă întâlnire cu Xi Jinping în orașul portuar chinez Dalian.

După ani de relații înghețate din cauza testelor sale nucleare și a rachetelor și a sancțiunilor internaționale puse în aplicare de China ca cel mai mare partener comercial al său, ambele părți s-au apropiat din nou și au convenit să lucreze îndeaproape.

Între timp, SUA au anunțat că au oprit toate planurile pentru o manevră militară comună majoră cu Coreea de Sud în august. Pentagonul a anunțat luni seara. Ministerul Apărării din Coreea de Sud a confirmat, de asemenea, decizia, după cum a raportat agenția de știri Yonhap.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Dana White, a declarat că planurile pentru manevra numită „” Ulchi Freedom Guardian “” au fost suspendate. Unul este încă în curs de coordonare a mai multor etape. Nu s-a luat încă o decizie cu privire la exercițiile militare ulterioare.

Trump numise manevrele provocatoare. Cu această evaluare, el este în concordanță cu Coreea de Nord. Pentagonul a subliniat întotdeauna că exercițiile erau de natură pur defensivă. Oprirea planificării este considerată o concesie atât Coreei de Nord, cât și Chinei.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Conectați-vă Conectați-vă la Facebook

Cu o putere diplomatică concentrată, SUA se îndreaptă către un al doilea summit între președintele SUA, Donald Trump, și conducătorul Coreei de Nord, Kim Jong-un. După prima întâlnire din 12 iunie la Singapore, ar putea avea loc un al doilea summit la sfârșitul acestui an, a declarat luni secretarul de stat american Mike Pompeo, în marja Adunării Generale a ONU de la New York.

El va zbura el însuși la Phenian mai târziu în acest an pentru a se pregăti pentru summit, a spus Pompeo. Trump a spus anterior că se aștepta la o întâlnire cu Kim „„ foarte curând ””. Pompeo a subliniat că este optimist că se pot realiza progrese împreună cu Kim și guvernul său către obiectivul dezarmării nucleare. “” Principiile fundamentale rămân aceleași “, a spus secretarul de stat al SUA. Este vorba despre dezarmarea nucleară completă, verificabilă și ireversibilă din peninsula coreeană.

În ciuda progreselor bâlbâite de până acum, Pompeo a apărat abordarea administrației Trump față de Coreea de Nord. Timp de decenii, o politică de pași mici a fost urmată cu puțin succes. „Nu vrem ca poporul american să se afle într-o situație în care să fie amenințat de rachetele din Coreea de Nord”, a spus Pompeo.

Trump a dorit să se întâlnească cu președintele Coreei de Sud Moon Jae-in luni după-amiază (ora locală). În plus față de semnarea unui acord comun de liber schimb, ambii au dorit să discute rezultatele unei întâlniri Moon cu Kim săptămâna trecută. De asemenea, Kim a trimis delegației sud-coreene o scrisoare către președintele SUA, în care, potrivit lui Trump, cere o a doua întâlnire.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Conectați-vă Conectați-vă la Facebook

Studentul american Otto Warmbier, care s-a întors recent acasă după 17 luni de închisoare în Coreea de Nord, a murit, părinții săi Fred și Cindy Warmbier au anunțat asta într-un comunicat, luni. “” Otto a murit la 14:20 în compania familiei sale iubitoare “”, se spune.

Potrivit medicilor, tânărul de 22 de ani suferise leziuni cerebrale severe și a fost adus înapoi în Statele Unite într-o stare vegetativă. Deși putea să deschidă ochii și să clipească, nu exista niciun semn că ar putea răspunde la vorbire sau la solicitări non-verbale. „„ Nu-i mai puteam auzi vocea ”, a declarat declarația părinților. Cu toate acestea, trăsăturile sale faciale s-au relaxat semnificativ a doua zi după întoarcerea acasă.

Îndoieli cu privire la versiunea Coreei de Nord

Originea daunelor aduse sănătății nu a fost încă clarificată definitiv. Conducerea din Phenian le-a spus diplomaților americani că Warmbier a contractat botulism – otrăvire alimentară gravă – în timp ce se afla în custodie în Coreea de Nord. A luat un somnifer și nu s-a trezit.

© imago / Kyodo News Otto Warmbier

Partea SUA se îndoiește de această reprezentare. Medicii prezenți în SUA nu au găsit dovezi de intoxicație alimentară. Potrivit experților medicali, deteriorarea creierului ar putea rezulta din lipsa de oxigen. Inițial nu au existat indicii de traume, cum ar fi o lovitură la cap.

Părinții fac acuzații serioase

Părinții dau vina direct Coreei de Nord pentru moartea fiului lor. „Din păcate, teribilul și agonizantul abuz al fiului nostru de către nord-coreeni nu a permis niciun alt rezultat decât cel trist care s-a întâmplat astăzi”, se menționează în comunicat.

Tatăl Fred Warmbier făcuse acuzații grave împotriva guvernului nord-coreean. “” Nu există scuze pentru felul în care nord-coreenii ne-au tratat pe fiul nostru și nici scuze pentru felul în care au tratat atât de mulți alții “, a spus el.

Trump vorbește despre un „regim brutal” „

Președintele SUA, Donald Trump, dă vina și asupra Coreei de Nord. Trump a numit guvernul din Phenian un „„ regim brutal ””. „„ Lucruri rele ”s-au întâmplat, dar cel puțin a fost posibil să-l aducă pe Warmbier„ acasă la părinții săi ””, a spus Trump în cadrul unui eveniment de la Casa Albă, luni seara. Trump i-a transmis familiei „„ condoleanțele profunde ”„ într-o scrisoare.

Într-o altă declarație, Trump a scris că soarta lui Warmbier întărește „hotărârea administrației mele de a preveni astfel de tragedii de care oamenii nevinovați sunt victime în mâinile regimurilor care nu respectă legea sau regulile decenței umane de bază” ”.